Adatvédelmi Nyilatkozat

Abban az esetben, ha bármely, a weboldalak használata, valamint e-mailen keresztüli levelezés során vagy ahhoz kapcsolódóan bármilyen további személyes adat kerül cégünk birtokába/birtokunkba, cégünk kijelenti, hogy a személyes adatokatait a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja cégünkhöz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt cégünk - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Cégünk az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást banktitokként kezel.

Cégünk az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Cégünk nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, a közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, információtovábbítási késedelemből, vonal- vagy rendszerhibából, illetve számítógépes vírus által okozottan származnak.

A honlap tartalma, a feltüntetett táblázatok, szövegek szerzői jogi védelem alatt állnak. Ennek megfelelően írásos hozzájárulás szükséges minden, az internetes honlapról származó tartalom bármilyen publikációban szerepeltetéséhez, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.

Az ügyfelek által megadott adatokat jogosult a cég kezelni, és ilyen irányú megbízás esetén eljuttatni a hitelkérelem beadása során a pénzintézeteknek.

 

dogy_main
Aktuális Információk

Ha cégünket ajánlással ismerte meg, kérjük jelezze munkatársunk felé.

 

Akció!
Folyamatos akciókkal várjuk, amikkel kedvező és alacsony költségek érhetők el.

Hírlevél

Iratkozzon fel!

Hírlevelünkből mindig megtudhatja aktuális híreinket és információinkat.
Feliratkozok »

 

Impresszum . Adatvédelmi Nyilatkozat . Elérhetőségek . Partnereink